Sport og FitnessFotball

Confederations Cup 2013

Confederations Cup - en fotballturnering der nasjonale lag konkurrerer i flere land. Turneringen arrangeres FIFA organisasjon ett år før VM i landet hvor det vil bli holdt.

På dette stadiet, vinnerne av kontinentale mesterskap kjempe holdt Confederation (CONMEBOL, UEFA, AFC, CONCACAF, OFC, CAF), samt verts den kommende World Cup, og vinneren av fortiden. Det er, i denne turneringen for toppremien kjemper åtte lag.

Hvis vinneren av det kontinentale mesterskapet er også verdensmester i slike tilfeller, invitere Cup finalist av kontinental mesterskapet. Dette stammer fra koppen, som ble holdt i 1992-1995 Cup kong Fahd av Saudi-Arabia, og er en slags oppvarming, øving eller VM. For alt er ikke så stor, historien til denne turneringen vinneren er 5 lag - disse var grupper av Frankrike, Danmark, Mexico, Argentina og Brasil. Som for Brasil, den vant Confederations Cup hjemme i år. I dag er dette lag den nåværende innehaveren av hovedprisen.

I år den niende på rad rally ble holdt i Brasil i begynnelsen av 15 til 30 juni. Brasil var vinneren, og vant i den siste hjemme turneringen i det spanske landslaget med en score på 4: 0. Store bidrag til seieren ble gjort av Fred, som scoret to mål mot spanjolene, og Neymar, som scoret ett mål.

I løpet av disse hendelsene inntraff ubehagelig situasjon: timingen av cupen falt sammen med den fjerde kvalifiseringsrunde til VM 2014 i Asia. AFC (Asian Football Confederation) har bedt om å endre datoen i cupen, men FIFA besluttet at kampen planen vil bli endret kun for Japan, som vant den asiatiske mesterskapet.

Litt mer informasjon:

- Går inn i finalen i turneringen, fikk det spanske laget en sjanse til å gå ned i historien som den tredje laget til å vinne alle turneringer blant fotballag, utført av FIFA: fotballturneringen i OL, Confederations Cup og selvfølgelig VM.

- Lag Tahiti, vinner av OFC Nations Cup 2012, deltok i turneringen for første gang.

- På denne turneringen for første gang i historien av fotball-systemet automatisk bestemmelse av hodene ble brukt.

Confederations Cup 2013 tidsplanen for spill fra 15 til 30 juni.

gullballen

29 juni 2013 FIFA stilte 6 kandidater til Golden Ball. Resultatet ble oppsummert etter den siste kampen i Rio de Janeiro. Det var Neymar. Søkere: Iniesta, Paulinho, Pirlo Ramos Suarez, Neymar.

golden Boot

Boot fikk den beste målscorer av turneringen, ble han kåret spiller av team av Spania Fernando Torres. Cup, scoret han 5 mål.

Protester under Cup

15 juni før starten av turneringen nær stadion i Rio de Janeiro var en demonstrasjon. Deltakerne protesterte mot det faktum at mye av offentlige penger ble brukt på organisasjonsarbeid Confederations Cup. Å spre folkemengden, politiet måtte bruke pepperspray og tåregass. Yozef Blatter, president i FIFA, sammen med presidenten i Brasil Dilma Rousseff fikk høre av misfornøyde folk på åpningsseremonien av turneringen.