Sport og FitnessFotball

Håper "Zenith" - Yevgeny Chernov

Yevgeny Chernov - en ung russisk spiller, som spiller i posisjoner på en forsvarer og midtbanespiller. Pupillen i Tomsk fotball forsvarer akkurat nå fargene Petersburg "Zenith".

Siberian karakter

23 oktober 1992 ble født Yevgeny Chernov. Han ble født i Tomsk, en by langt borte fra fotballen, men fra barndommen ble interessert i sport. Engasjement og utholdenhet på mange måter definert posisjon der han spilte - i kjernen sonen.

I 17 år har svart først kom til det opprinnelige programmet, "Tom" i det russiske mesterskapet kampen. I det samme året, den 13. august, han gjorde sin debut i ungdomslagene i turneringen. Rival stål Samara "Wings of Sovjet." Men den første pannekake var klumpet - "Tom" tapt (0: 3).

Året etter, teamet prøvd i "Mostovik-Primorye" fra Ussuriysk, snakker i sonen "øst" av andre divisjon, men til slutt bestemte seg for å bo i Tomsk og få praksis i ungdoms mesterskapet.

Snart ble involvert i trening av hovedlaget.

Debut i Premier League

Siden 2011 Yevgeny Chernov biografi som deretter ble dramatisk endring begynte å falle i et bud for Premier League-kamp. Men på den første utgitt bare i 2012.

Det skjedde 27. april. "Tom" prøvde å opprettholde bolig i Premier League, og dens rival - perm "Amkar" - var en av lederne i kampen om 8-16 plass. Chernov dukket opp på banen i 80 minutter, i stedet Nikity Bazhenova, men påvirker utfallet av kampen kunne ikke, møtet endte i uavgjort (0: 0). Ifølge resultatene av sesongen, "Tom" har forlatt fotball elite.

I første divisjon

Neste år Evgeniy Chernov holdt i Orenburg "Gazovik" serveringsområde "Ural-Volga-regionen" av andre divisjon. Spilleren spilte 19 kamper, som markerte 4 mål scoret. Sammen med teamet på slutten av sesongen for å feire tilbakekomsten til første divisjon.

Den neste klubb midtbane ble Dzerzhinsky "Chemist", snakker i første divisjon. Her også han spilte på lån. På kort tid ble det en av de største aktørene i den sentrale linjen, var i stand til å bidra til å holde klubben bolig i første divisjon.

Som et resultat av en spiller, "Chemist" Chernov forble frem til 2015, da laget fortsatt gikk til nedgangen i klasserommet. I løpet av denne tiden tilbrakte han 58 kamper og scoret ett mål.

2015 Yevgeny Chernov brukt på lånet i Krasnoyarsk "Jenisej". På klubben brukte han bare en halv sesong - før vinterpausen, og deretter tilbake til "Tom". I løpet av denne tiden, klarte han å spille i 18 kamper. Men gjorde det ikke lykkes i Tomsk borgere. I 2016 Chernov interessert i flere klubber, spesielt i "Krasnodar" og "Zenith".

I byen på Neva

I januar signerte han en kontrakt med en ny klubb Yevgeny Chernov. "Zenith" først ikke anser det som en spillerbase, selv om spilleren reiste med førstelaget på leiren i Østerrike.

For første gang t-shirt "Zenith" Svart satt i en vennskapskamp mot den irakiske klubben "som opererer i Irak." Chernov gikk på feltet i startoppstillingen, brukte hele første omgang. Spillet er ikke full av farlige øyeblikkene, og til slutt endte i uavgjort - 0: 0.

På to avlinger deltatt på 8 treningskamper på "Zenith" Yevgeny Chernov. Fotballspiller har spilt mest på feltet i løpet av spillet mot sveitsiske, "Sion" - 62 minutter. Men for å hjelpe teamet hans kunne ikke, "Zenith" mistet 1: 3.

I "Zenith" basis

Før blekket ikke komme inn i hoveddelen av Petrograd i offisielle kamper, spilte han for gården klubben, "Zenit-2", som spiller i første divisjon mesterskap under ledelse av Vladislav Radimov. For denne kommandoen Eugene hadde spilt 26 kamper og scoret ett mål.

Å gjøre sin debut på førstelaget fotballspiller falt i kampene til 1/16 finalen i den russiske cupen. St. Petersburg gruppe dro for å besøke teamet første divisjon - FC "Tambov". Chernov kommet på banen i startoppstillingen, og brukt på plenen i 90 minutter.

I forsvaret av "Tambov" store problemer "Zenith" ikke er opprettet, slik at hans lag debutant været ikke ødelegge. Selv om første halvår ble dannet, og i en bitter kamp, for å åpne en konto "Zenit" kunne bare like før pause. Men i andre halvdel av møtet tambovchane fullt skiltes. Som et resultat av møtet endte med resultatet 0: 5 på resultattavlen for de besøkende.

I Premier League i "Zenith" debuterte 24 oktober Yevgeny Chernov. Bilder fotballspiller i dag innredet foto rapporter om kampen. Han kom inn i feltet i startoppstillingen, men pausen ble erstattet av Artur Yusupov. Pitertsy vant - 1: 0.

Til tross for at blekket er brukt bare halvparten, han likte trenerteamet. Den neste kampen dukket opp igjen på basen. Og rival viste seg å være hovedpersonen i Eugene - native "Tom", som en del av noe som han var aldri i stand til å få fotfeste.

Og så snart han var i stand til å sjekke i produktiv virksomhet. Etter 26 minutter Chernov kutte for eksepsjonell troskap ridning i keeper, som tok ballen Dziuba kastet ham på i løpet av Kokorin, som tydelig rammet. 1: 0. Frem til slutten av spillet poengsummen ikke endret. Så Eugene direkte deltok i seieren over sin tidligere klubb.

Med hver kamp, er det stadig fast i grunnlaget for "Zenith" i nær fremtid håper å bli en sentral aktør i denne klubben, hell deltar ikke bare i forsvar, men i offensive handlinger av teamet.

På landslaget

I 2011 ble Yevgeny Chernov først innkalt til plasseringen av junior landslaget til Russland på fotball. På den tiden han var 19 år gammel.

Chernov deltok i en internasjonal turnering for gutter født i 1992, som ble holdt i Portugal. Debut i kampen mot franskmennene, på 62 minutter, Eugene kom inn fra benken. Merk imidlertid effektive tiltak mislyktes, møtet endte i uavgjort - 0: 0. Til sammen brukte han for landslaget 3-spill, mens på landslaget ikke lenger kalles.

I dag, med bruk av hovedledelsen i Stanislav Cherchesova sjanse kom for alle.