Sport og FitnessFotball

Euro 1996: Resultatene og fakta

I 1996 var han vert fotball mesterskapet. Lokalet ble England. Euro 1996 huskes av mange fotballfans. Turneringen har brakt nye regler og vise verden debutanter store konkurranser: Kroatia, Tsjekkia, Tyrkia, Bulgaria, Sveits og Russland. På Euro 1996 Storbritannia for siste gang for å vise sin beste side, og nådde semifinalen. På samme mesterskapet var det en regel av "Golden Goal" og økt antall deltakerland er 2 ganger (opp til 16).

kvalifiserende turnering

Kvalifiserende turnering ikke huske noen sensasjoner. Overrasket bare Sverige, som var bronsevinner av forrige EM, ikke kommer til den siste delen. Hun steg over Sveits og Tyrkia.

Ved å utvide antall land som har vært i stand til å delta i turneringen flere lag hadde muligheten til å forlate gruppen. På Euro 1996 etter sammenbruddet av Sovjetunionen og Tsjekkoslovakia gikk til Russland og Tsjekkia.

Gruppe A

I gruppen var Storbritannia, Nederland, Skottland og Sveits.

Kjempe her begynte med den første Euro 1996 kamp. I den første runden av Sveits slo England og Holland ikke kunne slå Skottland. Andre etappe forklare alt: Følgere slå motstanderne med resultatet 2: 0.

I tredje runde av England imot Holland og scoret fire mål. I en parallell møte i Sveits Skottland vunnet 1: 0. Holland i denne situasjonen ikke kommer fra gruppen, men Skottland kunne ikke holde tilbake angrep og bommet på ballen. I sluttspillet kom, England og Holland.

Gruppe B

Gruppen var Frankrike, Spania, Romania og Bulgaria.

Til tross for de åpenbare favoritter, våget jeg ut i det siste minuttet av den tredje etappen. På Euro 1996 fotball i gruppe B for siste halvår, Frankrike og Bulgaria var 4 poeng i Spania - 2, bare Romania satt igjen med 0.

I den siste kampen i første Spania-Romania for å vinne, at de klarte å bare seks minutter før slutten av kampen. Frankrike er ikke en lett oppgave å vinne over Bulgaria.

Gruppe C

Gruppen omfatter Tyskland, Tsjekkia, Italia og Russland.

Mange analytikere hevder at den russiske landslaget er den sterkeste i hele post-sovjetiske historie. Alder var de beste spillerne, nesten alle var i de ledende europeiske mesterskap. Men det russiske laget hadde ingen hell på Euro 1996. Resultatene skuffet mange fans, men det må bli husket at gruppen hadde fremtidige vinnere og sølvmedaljevinnerne. Han ble en sterk motstander av Italia.

Tyskland vant gruppen uten å slippe inn mål. Den nest sterkeste lag ble Tsjekkia, som klarte å slå italienerne. Russland avsluttet gruppespillet i fjerde plass.

Gruppe D

Gruppen omfatter Portugal, Kroatia, Danmark og Tyrkia.

I denne gruppen, mange var interessert i Danmark. Nåværende innehaver av cupen sto sterk komposisjon, som var enda bedre enn for fire år siden. I den første fasen de var i stand til å beseire Portugal, spilte en uavgjort. Kroatene slo danskene 3: 0. Seieren mot Tyrkia ikke tillate dem å forlate gruppen. I sluttspillet utenfor Portugal og Kroatia. Den siste plassen i gruppen okkupert av tyrkerne.

kvartfinale

Kvartfinale kampene blir ikke presentert for publikum mange mål. Noen spill og gjorde endte i en målløs uavgjort. Bare ett lag har scoret to mål.

Et par England og Spania er de mest interessante. Begge lagene skapte et hav av sjanser, men scoret i ordinær spilletid mislyktes. Alt ble avgjort i straffesparkkonkurranse, hvor britene var ufeilbarlig. I landslaget til Spania Fernando Hierro gjort en feil, og ett slag av verten keeper klarte å parere. Totalsum: 4: 2 spot.

I kvartfinalen, har Kroatia fikk en formidabel Tyskland. Kroatene startet kampen sterkt, men fouled på tysk fotballspiller i eget straffeområde, etter som en straff har blitt implementert på riktig måte. 51 minutters Kroatia spilte en ball, men etter et par minutter ble han utvist Stimac. Tyskland tok nesten umiddelbart fordel og tok ledelsen. Resultat: 2: 1 i favør av tyskerne.

Tsjekkia måtte stri med en formidabel angrep Portugal. Tsjekkiske forsvars Honours takle angrep av Luis Figo og Rui Costa. 53 minutter midtbane Karel Poborsky ga Tsjekkia fremover. Portugal var ikke i stand til å utligne, til tross for fjerning av Lathan 83 minutter.

Kampen Frankrike-Nederland tilt særlig oppmerksomhet. I dette paret møtte et godt lag i stand til å skinne. Men kampen var kjedelig. I mesteparten av tiden publikum ikke fikk se målene. I straffesparkkonkurranse stillingen var ikke i stand til å Klarensa Zeedorfa. Resultat: 5: 4 på straffer i semifinalen i Frankrike.

semifinale

Par Tyskland, England kunne ikke avgjøre hvem som skulle gå videre til hoved tid. I første halvår, teamet scoret en ball. I straffesparkkonkurranse tyske keeper Andreas Köpke reflekterte sjokk og ledet laget til finalen. Resultat: 6: 5 på straffer.

Kampen Tsjekkia-Frankrike fikk den kjedeligste i mesterskapet. Jevne mål til ingen nytte. Alt ble avgjort i en straffesparkkonkurranse, hvor igjen de første ti slag var ufeilbarlig, og deretter Tsjekkia keeper reddet straffe. Resultat: 6: 5 på straffer.

Euro 1996 finalen

EM-finalen lover å bli spennende. Hvem vant Euro 1996? Dette spørsmålet kan høres fra de unge fans. Ved slutten av turneringen, Tyskland kom opp med store tap. Mange av de sentrale aktørene ble skadet. Anmodningen om spillet inkluderte bare 16 spillere, med var fem erstatning to keepere.

Tsjekkere også gikk bedre. Han hadde ikke suspensjoner og skader av spillere. Til tross for den uheldige situasjonen, Tyskland var i stand til å gå ut og vinne. I andre omgang tok tsjekkerne ledelsen. Med 69 minutter på banen var det en ledig Tyskland spiss Oliver Bierhoff. Innen seks minutter utlignet han, og på overtid scoret "Golden Ball".

Euro 1996 Fotball Tyskland brakte bare trofeet i mange år. Land forstått systemkrise, og fansen måtte vente lenge for nye seire.