Sport og FitnessFotball

Inter~~POS=TRUNC Cup

I moderne fotball er det et stort utvalg av trofeer for lagene som sliter på ulike nivåer. I klubbfotball mest prestisjetunge turneringen regnes som Champions League, mens de mest aktive lagene slåss mot hverandre i rammen av VM. Men disse to turneringene ikke begrenset til fotball, det er mye mer en rekke trofeer at laget kan få. Og i dette tilfellet vil det være om den interkontinentale cupen. Du vil lære hvor lenge det holdes, hva er dens essens, og som oftest vant den. I tillegg vil du lære om hva som er en Beach Soccer Intercontinental Cup, og hvor stor sine forskjeller.

Hva er dette

Intercontinental Cup - en turnering som ble holdt 1960-2004 mellom de to klubbene. En av dem var vinneren av Champions League, som allerede har blitt nevnt ovenfor, og den andre - vinneren av Libertadores Cup. Copa Libertadores - er en analog av Champions League i Sør-Amerika, der det viser seg, noen av de sterkeste klubbene i territoriet til kontinentet. Dermed er Intercontinental Cup en kort turnering, som består av en enkelt kamp, og i rammen av en turnering er bestemt hva fotball er sterkere i et bestemt år, Sør-amerikansk eller europeisk.

turnering Historie

Intercontinental Cup holdt i 1960, men det er verdt å merke seg at de første tjue årene den besto av to kamper, men siden 1980 turneringen formatet ble endret, og laget begynte å holde ikke to, men én kamp. Den første mesteren var Madrid "ekte" i 1960, som slo Uruguay "Penarol" med en total poengsum på 5: 1. Allerede i neste år var merkbart ufullkomment system. I den første kampen på "Peñarol" vant den portugisiske "Benfica", men i den andre kampen ble vunnet av den uruguayanske klubben. Som et resultat, måtte vi spille en tredje og avgjørende kamp der Uruguayans trukket ut en seier. Men tre kamper i turneringen, som er langt fra den mest prestisjetunge - har det var for mye, så det formatet og ikke varte så lenge. Den første klubben til å vinne trofeet i 1980 i et nytt format, ble den uruguayanske "Nacional", som slo den engelske "Nottingham Forest".

Den siste eieren av Intercontinental Cup var den portugisiske klubben "Port", som i 2004 beseiret den colombianske klubben "Once Caldas" på straffer. Den mest tittelen klubb i rammen av en turnering er de tre søramerikanske og to europeiske representanter. Det er en argentinsk klubb "Boca Juniors", en uruguayanske team "Penarol" og "Nacional" og den italienske "Milan" og den spanske "ekte". Alle disse kommandoene historien av turneringen tre ganger vant cupen.

End Cup

Allerede i 2000 ble det klart at Intercontinental Cup er å miste popularitet og er på vei til tilbakegangen. Så var det første gang arrangert FIFA Club World Cup, som inkluderte representanter fra ikke bare de to sterkeste kontinentale slutningene. Som et resultat, er det denne turneringen vunnet popularitet, og Intercontinental Cup har opphørt å eksistere. Men som har blitt sagt ovenfor, er denne turneringen ikke bare en klassisk fotball. Det har turneringen og strandfotball. Intercontinental Cup der - det er litt mer konkurranse, og det er å fortelle hverandre.

Beach fotball trofé

Hva er annerledes med denne turneringen, hvis det kommer om strandfotball? Intercontinental Cup i dette tilfellet er helt annerledes. For det første er det gjennomført ikke mellom klubber og landslag mellom land. Dernest er det ikke så ubetydelig. Tvert imot, det er ansett som den nest mest prestisjetunge etter VM. Dette er funksjonene til en strand fotball. Intercontinental Cup turnering er relativt ung, han bar bare i 2011. Dermed ble det spilt bare fem ganger.

Hvem er den sterkeste av alle i denne turneringen, som er kjent for sin strandfotball? Intercontinental Cup for første gang vant det brasilianske landslaget, og vant landslaget til Iran. På den andre turneringen i siste møte mellom Russland og Tahiti, og russerne seiret. De har vist at de er en av de beste nasjonene spille strandfotball. Intercontinental Cup Brasil vant igjen, og deretter Iran. Begge ganger i finalen av laget spilte mot russerne som ikke kunne gjenta prestasjon av 2012. Men Russland er faktisk i stand til å spille beach fotball - Intercontinental Cup i løpet av de neste to årene er blitt vunnet denne gruppen. Og begge ganger ble beseiret Brasils landslag. Som du kan se, er Beach Soccer Intercontinental Cup svært forskjellig fra det som holdt i den store fotball.