Sport og FitnessTennis

Svetlana Kuznetsova: tennis, familie, personlige liv og hobbyer

Kuznetsova Svetlana Aleksandrovna - en fremragende tennisspiller, vinner av flere konkurranser Grand Slam. Er hedret mester i idrett i Russland.

Svetlana Kuznetsova: biografi

Født tidig mester 27 juni 1985 i St. Petersburg i en familie av idrettsutøvere. Siden barndommen, Svetlana innpodet en kjærlighet for en sunn livsstil. Hver morgen for en familie startet med en felles kostnad, turer i frisk luft.

Når jeg begynner å seriøst forfølge Svetlana Kuznetsova sport? Tennis har blitt for henne en del av livet i en alder av sytten. Å være på banen, jenta følte en ekte glede. Slike følelser, klarte hun å opprettholde inn i voksenlivet.

Den første store seier kom til Svetlana i 2001, når utøveren har fått profesjonell status i 16 år. I den første sesongen vant hun hederlig ITF turnering. I 2004 utøveren nådde den siste fasen av US Open og vant konkurransen. Men det uventede suksessen var bare begynnelsen. Fordi nå tennis forstått at nye prestasjoner krever det enda mer hardt arbeid på trening og økt engasjement.

Victory og utmerkelser Svetlana

Kuznetsova Svetlana Aleksandrovna fleste andre russiske tennisspillere i finalen viste seg en rekke Grand Slam-turneringer. Til en slik høy stadium av konkurranser utøveren når 6 ganger i dobbeltrom konkurransen, og 4 ganger i singler.

Som nevnt ovenfor, er Svetlana vinneren av Open Championship i USA. I 2004, i finalen i konkurransen Kuznetsova vant over en annen russisk idrettsutøver Elenoy Dementevoy. Neste finalen, der tennisspiller gjenforent med landsmann, fant sted i turneringen "Roland Garros" i 2009, som vant idretts Dinara Safina.

Hvilke andre prestasjoner etablert seg som Svetlana Kuznetsova? La henne tennis så mye som 30 ganger for å handle i tittelen matche verdens største turneringer. Til denne dag, deler utøveren første posisjon i rangeringen av russiske utøvere i samsvar med antall finalen, sammen med Maratom Safinym og Maria Sharapova.

Svetlana Kuznetsova (tennisspiller): det personlige liv og hobbyer

Utenfor tennisbane russiske utøveren forsøker å leve et normalt liv. Svetlana er en inngrodd fan av fotball. Den største gleden det gir et besøk til favorittlaget sitt kampene - Petersburg "Zenith". Hold styr på din klubb Kuznetsova jeg V mellom forestillinger om verden tennisturnering.

En annen svakhet Svetlana - snowboard. I tillegg, i sin fritid trening tennisspiller elsker å danse til moderne musikk, for å studere fremmedspråk.

kompis søk er langt ikke den viktigste oppgaven som konfronterer en Svetlana Kuznetsova. Tennis i øyeblikket virker prioritet for idrettsutøvere, som har gjentatte ganger sagt russiske mesteren selv.

familie

Som en ung far, ble Svetlana engasjert i sykling, og nå deltar i opplæring av unge idrettsutøvere alvorlig start i den gitte disiplin.

tennis mor gjentatte ganger vunnet gull i alle de samme sykling, særlig 6 ganger vunnet VM. Han har tittelen Hedret Master of Sports av Sovjetunionen. I dag fungerer som en coach i en sportsskole i St. Petersburg.

Brother Svetlana Kuznetsova er vice-mester i OL i Atlanta, der på en gang produserte prestisjetunge priser i det russiske laget løp på sykling spor.

De nyeste prestasjoner av kvinnelige idrettsutøvere

Hva suksesser kan skryte dag Svetlana Kuznetsova? Tennis er fortsatt for hele sitt livsverk.

I 2015, i kampen mot italienske Francheski Skyavone på Grand Slam-serien i Frankrike utøveren spilt den lengste kampen i karrieren, sette en rekord. Etter møtet, har den russiske tapt for rival, og den totale tiden brukt av tennisspillere på banen, var 3 timer og 50 minutter.

I samme sesong 2015/2016 Svetlana Kuznetsova krittet opp en annen mesterskapstittel på "Kremlin Cup" turnering. I det endelige spillet av mesteren vant en annen russisk Anastasia Pavlyuchenkova. Møtet avsluttet i to sett, til tegningen som ble brukt bare en time og 18 minutter.

Den siste prestasjon i den siste karrieren til Svetlana er å vinne "Premier" serie av hendelser som fant sted i Sydney i år. På vei til tittelen Kuznetsova har forbigått rutenett av vurderinger idrettsutøvere som Simona Halep, Sabine Lisicki og Sara Errani. På det siste møtet i turneringen Svetlana beseiret tennisspiller fra Puerto Rico Monica Puig. Dermed den russiske utøveren vant sin 16. karrieretittel.