Sport og FitnessHockey

Uvanlige sport - roller hockey

Ofte unge mennesker er interessert i uvanlige idretter. Ta for eksempel roller hockey. Bilder og denne artikkelen vil hjelpe deg å håndtere det. Det er imidlertid ikke så vanskelig. Roller hockey - en sport som ligner en vanlig hockey, bare i stedet for en ball vaskemaskin er brukt her. Spilleren oppgave er å score det i motstanderens nett.

Litt historie

For første gang spillet dukket opp i England i det tjuende århundre. Så begynte det å spille tyskerne. Roller hockey utviklet i en høy økonomisk kapasitet på land. For tiden er det organisasjoner som International Roller Sports Association og International Federation of skøyter. Disse organisasjonene er arrangørene av World og EM.

nødvendig utstyr

For å spille roller hockey krever en spesielt utstyrt lekeplass. Det meste av dens lengde er 20 x 40 meter, på minst 15 x 35 m. Plattformen kan være belagt med asfalt, betong, steinheller eller treplater. Det viktigste at det var inngjerdet rim, som ikke bør være mindre enn 20 cm i høyden.

Hver spiller er nødvendig for å kle seg riktig. Obligatorisk beskyttelse under sokker, knebeskyttere, hansker og bandasje. Keeper har spesielle pads for beskyttelse av føttene, er deres tykkelse på 35 cm. For håndbeskyttelse brukes hansker, tykke håndflaten. målvakt bærer også knebeskyttere og en bandasje. Ofte en maske for å beskytte ansiktet.

Roller Hockey - litt ball?

Veldig morsomt og spennende er en berg-hockey. Ballen som brukes for spillet spesielt, er det laget av hard gummi. Vekt - 155 gram, diameter - 23 cm Mål er når ballen krysser motstanderens mållinje ..

Roller Hockey er en slik ting som en høy ball. Så er enhver ball som etter treffer pinnen fløy til 1,5 meter eller mer. Hvis han fløy så høyt i refleksjon treffer keeper, er feilen ikke vurdert. I andre tilfeller, som kastet regnes som et brudd.

Stick skal være laget av tre. Høyde fra 90 til 115 cm og en vekt på ikke mer enn 500 gram.

spillutstyr

Teamet består av to angripere, en bindemiddel, en keeper og en forsvarer. I tillegg må benken sitter en keeper og to spillere for å erstatte. Erstatte en spiller når som helst i løpet av et spill eller i en pause. Det viktigste er at de nye medlemslandene kan starte spillet bare når erstattet forlot området.

I spillet av to halvdeler, hver varer i 20 minutter. En pause - 10 minutter. Det er også mulig å tildele ekstra tid, hvis det kreves av reglene i spillet. Den første ekstraperiode varer i 2 minutter, den andre lengre - 4 minutter. Spillet fortsetter til det første målet.

Spillet er svært lik en vanlig ishockey. Idrettsutøvere må flytte svært raskt settes sammen, for å merke hver bevegelse av en motstander. I dette spillet kan du trene abs, armer og ben.

Det er viktig at idrettsutøvere spille kollektivt. Hvis hver spiller vil gjøre som han vil, vinner dette laget vil aldri oppnå. Alle i teamet er å oppfylle sin rolle, men til slutt alle arbeide sammen.

Hver spiller har til å bevege seg godt på rullene. For å være i stand til å rotere og slå med stor hastighet, redusere hastigheten, avta. I tillegg til muligheten til å flytte på rullene, må spilleren vite hvordan du bruker en pinne og være i stand til å ta og sende ballen, holder den opp og kaste inn i mål.

Hva er face-off?

Kast-i blir utført ved begynnelsen av spillet, i løpet av spillet periode eller overtid. Hvis dommeren ikke nøyaktig kan følge spillet, har han rett til å suspendere spillet og starte den med innkast. For å gjøre dette, to spillere på motstanderens stå overfor hverandre i sentrum feltet. Ballen er på bakken, klubbens rivaler i 20 cm fra den. Etter å ha sparket, kan spillet begynne. Her til hver spiller må vise fart og smidighet få tak i ballen.

Som i det vanlige spillet, kan dommeren oppnevne et frispark eller straffespark. I løpet av denne streiken spillerne stå bak midtlinjen. Keeper står i mål, spilleren som vil gjøre slag - på mark for straffespark.

For brudd på dommeren kan fjerne en spiller for 2, 5 eller flere minutter. I noen tilfeller, da det var et grovt brudd på reglene, kan dommeren fjerne en spiller for å avslutte spillet. Ekskludert spiller må ikke bli erstattet. I dette tilfellet forblir kommandoen med færre spillere, og det blir mer sårbare.

Spillet ser dommeren. En sjef, som sammen med spillerne beveger seg på banen og sørger for at det ikke er noen brudd. De to andre er ved porten. I løpet av de målene heve de flagget, og dermed viser at ballen inn i nettet. I tvister, kan dommeren gi råd eller for å be om en live video av kampen. Over tid, spillet ser dømme tidtakerne. De vurdere hvor lang tid det tar spillet, hvor lenge det varte og stoppe ekstra tid.

For å lære å spille roller hockey, trenger du mye tid. Først må vi bare sitte på rulla, deretter lære forskjellige teknikker for å kjøre. Deretter kan du begynne å skate med stokken og ball, lære spillereglene. Når hovedretten vil bli ferdigstilt og studenten begynner å bli flytende i en pinne og en ball, kan du gå videre til mer vanskelige øvelser. Dette er en annen form for angrep og forsvar, harping, villedende manøvrer.