Nyheter og samfunnKjendiser

Lewis Hamilton karriere verden tittel

Lewis Hamilton - den berømte britiske racerfører i Formel 1. Nå var han i favør av teamet, "Mercedes", kontrakten med som pilot ble undertegnet i 2013. Lewis gift. Pressen har ofte dukket opp rykter om et romantisk forhold med Lewis Hamilton og Rihanna, men sjåføren selv har gjentatte ganger uttalt at den berømte sangeren kjent med i lang tid, og de er bare venner.

tidlig karriere

Lewis ble født i 1985. I en alder av 11, begynte jeg gokart, som de fleste sjåførene i Formel 1. I 2001 deltok han i vinter serien Formel Renault. Hamilton kjørte fire løp og endte samlet 5. plass, vant ikke noen medaljer.

Og debut av mesterskapet

I 2007, i sitt første løp Hamilton vant bronse. Alle ble sjokkert britiske debut. Men dette var bare begynnelsen. På Malaysias Grand Prix Lewis Hamilton var andre, så vant han sølv i Bahrain, Spania og Monaco. Sjette og syvende trinn i Formel 1 piloter begynte å "gull". For første gang på høyeste nivå, Lewis trappet i Canada, og andre gang - i USA. Neste Hamilton vant bronsemedalje i Frankrike og Storbritannia. Etter det var det en fiasko - 9. plass på den europeiske Grand Prix. Etter svikt i Lewis Hamilton kan vinne umiddelbart - Grand Prix i Ungarn pilot brakte tredje gull av sin karriere.

Deretter, i løpet av de tre stadier av briten ikke kunne vinne enda en gang, bare en gang endte på andreplass. I Japan, Lewis Hamilton var i stand til å vinne igjen. 16. Grand Prix av sesongen, som fant sted i Kina, ble en idrettsutøver katastrofe. Piloten var ikke i stand til å fullføre løpet og komplisere deres kamp om tittelen. I det siste løpet av sesongen på en av hjørnene av Hamilton bilen stoppet. Som et resultat, han endte på syvende plass, som ikke tillater ham å bli mesteren av Formel 1 debut sesongen.

Men mesterskapet briter ikke trenger å vente lenge. han var i stand i neste sesong for å vinne Formel 1. Etter å ha vunnet i Australia, Lewis tok 5. plass i Malaysia, var han i 13. plass i Bahrain. Etter det, var han i stand til å gå tilbake til podiet. Tredje, andre og første sjåføren fant sted i Spania, Tyrkia og Monaco, henholdsvis. Etter å ha forlatt under Grand Prix i Canada og 10. plass på scener i Frankrike, Hamilton var i stand til å vinne 4 pallplasseringer, to av dem var gull, fem påfølgende løp. Hans siste seier i mesterskapet sesongen, Lewis fikk i Kina. 98 poeng fikk britene til å vinne den generelle klassifiseringen.

Den andre og tredje mesterskap

Følgende fem sesonger med Lewis Hamilton ikke utvikler. Han avsluttet sesongen fjerde tre ganger og femte to ganger. Bare fem sesonger racer var i stand til å vinne 13 seirer. I 2014 Hamilton var i stand til å gjenvinne tittelen med formel 1.

Grand Prix i Australia, Lewis var ikke i stand til å komme til slutten, men så scoret 4 seire på rad. I den sjette fasen, som fant sted i Monaco, Hamilton var andre. I Canada, var han ikke i stand til å fullføre andre gang denne sesongen. Så var det den østerrikske Grand Prix, der Lewis Hamilton vant sølvmedalje. En annen seier ble vunnet i hjemlandet Storbritannia, etterfulgt av en 3 tredjeplasser. I Belgia, den britiske igjen gikk av sporet, men da var jeg i stand til å vinne de 6 trinnene av 384 poeng 7. Hamilton gjorde det doble mester i Formel 1.

Et år senere vant han Formel 1 for andre gang på rad, og scoret 10 seire. I de to britiske sesongen bare en gang mislyktes i å klatre på pallen, om ikke å ta hensyn til rase, der han ikke fullførte. Forrige sesong, briten har vunnet 10 etapper og endte på andreplass på tabellen. I år er Lewis Hamilton på andre plass etter 4 etapper.