Sport og FitnessFotball

EURO 2008: resultater

EURO 2008 - den trettende EM, som arrangeres i Østerrike og Sveits. Var den andre turneringen avholdt i to land. Jeg holdt fra 7 til 29 juni 2008. Turneringen ble fulgt av 16 lag. Team av verten lov til å delta direkte. De resterende 14 lag har kvalifisert og ble delt inn i grupper.

For retten til å arran EURO 2008 og kjempet mot Russland, men raskt trakk sitt kandidatur, som søkte om 2018-VM.

Endringer i reglene

EM 2008 husket endringen i reglene. "Gull" og "sølv" mål ble avlyst, som opererte i forrige turnering. På kvalifiseringsturneringen er ikke holdt play-offs.

Russland i kvalifiseringskamper

I kvalifiseringen kampene hadde ingen sensasjon. Alle deltakerne ble delt inn i syv grupper, som kom ut i finalen av de to lagene.

Ved kvalifiseringskamper russiske laget kom opp med en ny trener. De ble nederlenderen Guus Hiddink. Han erstattet Semin, som ikke klarte å lede laget til VM 2006.

Gruppen kom til Russland Kroatia, England, Israel, Makedonia, Estland og Andorra. De tre første lagene var de viktigste rivaler i kampen for å få tilgang til UEFA EURO 2008. Bordet var interessante kamper og inflame ikke gi den siste etappen. England begynte kvalifiseringsrunden mislyktes. Først kunne jeg ikke slå Makedonia (0: 0), og deretter helt mistet Kroatia (0: 2). Russiske lag som var et pluss. Hun startet mye bedre, bundet med Israel og Kroatia. Indikatorer innpodet håp i hjertene til fansen.

Etter på Hiddink team har steget måte Estland og Makedonia, som med samme poengsum (2: 0) ble slått. Det gjorde ikke stoppe henne og teamet av Andorra. Andre etappe kampene har endt i favør av Russland.

Spesielt intense kamper var mot britene. De første hjemmekamp oppfinnerne av fotball vant med en knusende score på 3: 0. England var på den andre linjen, foran Russland på fem poeng. Returkampen ble holdt på "Luzhniki". Kampen kalt "Game of the Year". Den britiske åpnet kontoen, men klarte ikke å holde på den. Først straffespark Pavlyuchenko, og da han ledet sitt lag ledelsen.

For å gå fra gruppen russerne måtte slå Israel og Andorra. Det er her spillerne og laget nervøse tilhengere. Israel har ikke vært i stand til å ta seieren, mister 1: 2. Nå England var nok til å tie med Kroatia og gå til UEFA EURO 2008 med en andre plass som et likt antall poeng med vårt team hun hadde fordel på andre indikatorer.

Men Kroatia, som allerede er ute av første omgang besluttet å tilstrekkelig fullføre sin vei inn på fylt "Wembley". Ved det 14. minutt av kampen kroater var 2: 0. Ved den andre halvparten, vertene klarte å spille to baller, men umiddelbart savnet. Russland i en parallell kamp slo Andorra med et minimum score, og gikk til EURO 2008. Vi kan si at Kroatia har blitt et pass for turneringen.

EURO 2008 fotball

I tillegg til Østerrike, Sveits og Russland gikk til turneringen, Polen, Portugal, Italia, Frankrike, Hellas, Tyrkia, Tsjekkia, Tyskland, Spania, Sverige, Romania og Nederland.

Gruppe A

State: Portugal, Tyrkia, Tsjekkia og Sveits.

Landslaget til Tsjekkia, som analytikere regnet som favoritt i gruppen for fotball EURO 2008, mislyktes i to kamper og vant bare tredje plass. Best av alt ble gjort av Tyrkia og Portugal, scoret seks poeng.

Gruppe B

State: Kroatia, Tyskland, Østerrike og Polen.

Her skinte kroater. Lett de var i stand til å score ni poeng og gå til sluttspillet fra første omgang. Den andre linjen gikk til Tyskland, som ikke er lett behersket henne. Østerrike kjempet til siste minutt, men å komme seg rundt mer profesjonell motstander ikke kunne.

Gruppe C

Status: Nederland, Italia, Romania og Frankrike.

Verst av alt i "Dødens gruppe" var den franske. Vi begynte med en usikker uavgjort i kampen mot Romania, og deretter helt borte i to omganger. Nederland var den sterkeste av alle og lett ut av gruppen. Andreplassen gikk til Italia.

Gruppe D

State: Spania, Russland, Sverige og Hellas.

EURO 2008 Russland lanserte en massiv tap av Spania. På fire mål fra spanjolene svarte bare en Pavlyuchenko i sluttspillet. Aktuelle vinnere av Europa (Hellas) har gitt måte til Russland med et minimum score. EURO 2008 Russland fortsatte seier over Sverige (2: 0). Distinguished skinte mens Pavlyuchenko og Arshavin. Dette resultatet er allerede en prestasjon. Før det i den nye historien til Russland har ikke blitt truffet i sluttspillet EM. Spanjolene og russerne fortsatte sin erobring av UEFA EURO 2008. Kamper som vårt team hadde i denne turneringen, har blitt klassikere.

1/4 finalen

I den første kvartfinale kamp konvergerte Tyskland og Portugal. Spillet gir en veldig varm. Ved det 25. minutt takket være scoringer av Klose og Shvayshtaygera tyskerne var allerede på kontoen. Etter 40 minutter Portugal scoret det første målet, men doge fiende de ikke kan. I andre omgang, Ballack gjør stillingen 3: 1, men til slutt den portugisiske oppnå en trøst mål.

Kroatia er i en kamp med Tyrkia favoritt. Teamet klarte å passere uten tap gruppe og var heldig å få til tyrkerne. Men den viktigste tiden av kampen endte uavgjort (1: 1), og i Tyrkia fant sted i semifinalen straff.

1/4 Russland fikk i et par Nederland - det laget som beseiret alle motstanderne i gruppen. Sjansene seir mot en slik formidabel teamet var null. Men den "oransje" viste utilfredsstillende fotball, som de ble straffet. Ordinær tid endte i uavgjort (1: 1), men i ekstra russerne var i stand til å score to flotte mål.

Perennial motstandere Spania og Italia utstedt en kjedelig kamp som avgjorde første seier i en straffesparkkonkurranse.

semifinale

Russiske laget nok en gang måtte konkurrere med Spania. Opptil 50 minutters klart å inneholde spanjolene, men så etterfulgt av tre målene som sendte russerne hjem.

I den andre semifinalen sammenstøt mellom Tyskland og Tyrkia. For det andre modigere etter seieren over Kroatia, kastet de alle krefter i angrepet. De gjør det, men tyskerne var fortsatt bedre. Resultat - 3: 2.

finale

Den endelige kampen levde ikke opp til forventningene på den geniale spillet. Den eneste mål ble scoret av Torres og hjalp Spania ta andre europeiske tittelen.