Sport og FitnessHockey

Hvor mange minutter en pause fra hockey? tvetydig svar

I verden er det tre hovedtyper av hockey. Den mest populære (i vårt land) - ishockey. Men det er også hockey, hockey på gress. Så til spørsmålet, hvor mange minutter pause i hockey, er svaret ikke alltid enkelt.

Golf

Hockey spill holdes på spesielt merkede bokser som kalles plattformer.

I felt hockey-feltet har en størrelse på 91,4 m x 55 m. Belegget er vanligvis gress, men noen ganger er syntetisk eller leire.

Bandy-feltet når 90-110 m til 50-65 m, med en vaskemaskin - 51-61 m 24-30 m I begge tilfeller spillene foregår på isen arenaer ..

multiplayer

Uavhengig av type, er hockey en kollektiv spill. I landhockey og ball team består av elleve spillere, en av dem - keeperen. Spillerne ishockey innen seks, de endres med jevne mellomrom i løpet av spillet, med unntak av keeper. Han er en permanent enhet.

Hvor lenge er det pause i hockey?

Match i felt hockey består av to perioder av 35 minutter. hver og en utsparing 20 min. Bandy også to perioder, men i 45 minutter, og én av de samme tidsintervall -. Tyve minutter. Hvor mange minutter pause i ishockey, det mest populære spillet? Så har vi tre standard tjue minutters periode. Dermed tar netto tiden av spillet seksti minutter. Breaks to. De varer i femten minutter hver, og er standard for alle konkurranser arrangert av International Hockey Federation. Hvor mange brudd i ishockey? 15 minutter.

Unntak fra regelen

Men siden 11 januar 2013 i mesterskapet av Continental Hockey League (KHL) bryter mellom perioder økt til sytten minutter. Så hvor mange minutter pause i hockey nå? Europeiske utøvere vil hvile i to minutter mer som sine kamerater utenlands fra NHL.

Ekstra tid og pauser

Hvis du under match score ikke har vært åpnet, eller det er uavgjort, da vanligvis foreskrevet ytterligere tid, den såkalte overtid. Hvis overtid og ikke ta noen resultater, slo straffespark skudd (kuler). Deres antall, så vel som varighet (og behovet for det meste av) overtid, diskuteres på forhånd ved tidspunktet for regulering hockey turnering.

Fra sin betydning avhenger av prinsippet om å bestemme tidspunktet for overtid og pauser. Således, i de kjente ligaer (NHL og CHL) ved den nøytrale ledningen er tilordnet et brudd i femten minutter og deretter i fem minutter overtid (ren tid) før det første målet. Hvis et av lagene ikke lykkes, bruker helle is. Det tar ti til femten minutter (en ekstra pause). Deretter følger straffekast, eller kuler, tre fra hvert lag. Når trekkvalser fortsette til det første målet av pucken eller en motstander det første glipp.

Sluttfasen av store mesterskap (VM, for eksempel) er allerede en av fjerde overtids forlenges opp til ti minutter med ren tid. Deretter (igjen på et slips score) som bullitny utførelsesform. I det endelige spillet, når ordinær tid (seksti minutter) kontoen ble åpnet eller ikke det trekker mens overtid varer til første mål. Og det kan strekkes over lengre tid. Finalen - en alvorlig sak, og ingen vinner i det godt, eller ikke gjør. Hvor mange minutter pause i mellom hockey overtid og punkt? Alle de samme 15 minutter.