Sport og FitnessHockey

Moderne regler for bandy

I dag er en av de raskest voksende idretter hockey (Bandy). Spillereglene litt forskjellig fra den tradisjonelle hockey, men det er noen grunnleggende forskjeller.

Generelle konsepter

bandy kalt vinter lagidrett. Kampene holdes på glatt underlag. Spillere må flytte rundt på banen på skøyter. Manipulasjon bare pinner er laget med ballen. Dette gjelder også for vanlige angrep, og mål og pasninger. Keepere klubber ikke har, men i sitt arsenal det er spesielle hansker.

Målet med spillet er å beseire motstanderens mål. Vinneren er det laget som scoret flest mål i den avsatte tiden av kampen. I internasjonal praksis, er spillet vanligvis kalt "bandy". I Russland er det som kalles "bandy". Reglene for konkurransen avhenger av foreningen, og under hans ledelse i turneringen. Regelverket er svært like, men OL er litt endret.

Leder av International Federation of Bandy FIB. Ved å organisere store arrangementer ofte koblet olympiske komité.

Historien om skapelsen

Analog bandy er kjent siden antikken. Så, i stedet for de gamle folk brukte køller sløv pinne. Den første omtale av spillet dateres tilbake til det 20. århundre f.Kr.. e. Tallene funnet under utgravninger av en av de egyptiske landsbyer, som viser folk la innlegget særegne klubben. Noe lignende ble funnet på territoriet til det tidligere Aztec stamme cheuka. Det er også kjent at på samme måte ballen kjørte i gamle Japan, Hellas og Roma.

På frosne kropper av vann først begynte å spille i middelalderen. I de gamle krøniker av det 10. århundre kan bli funnet gjentatt omtale av et spill som hockey, men på den tiden ble det kalt annerledes: klyushkovanie, penn, pot, whirligig, \ jakten. Det er kjent at en av de viktigste fans av spillet i Russland var Peter I. Det var han som hadde innført fra Holland jern skøyter. I det 9. århundre på Island blomstret spill kalt "knattleyker". Tidligere i Storbritannia holdt hele konkurransen Bandy. Moderne regler hockey ballspill er blitt enige om og dannes bare i begynnelsen av det 19. århundre. Forskrift har satt sammen britiske entusiaster. Det var i England var første semi klubber, som ble "Nottingham Forest" og "Sheffield United". I 1891, Storbritannia opprettet en forening NAB, som har tatt på plikter arrangøren av den offisielle konkurransen. Det var den britiske bidratt til slutt til utviklingen av bandy i land som Norge, Sverige, Sveits og andre.

I Russland i lang tid vært hockey på amatørnivå. Det var først i 1998 i Leningrad, en av de viktigste rullene, den første kampen av de godkjente internasjonale regler. Fra det øyeblikket i Russland, dette sports disiplin begynte raskt å skyte fart.

Spillereglene: teamet

I søknaden til kampen på hver side bør ikke være mer enn 17 personer. I begynnelsen av kampen på feltet kan være bare seks spillere, inkludert keeper. Antallet erstatninger i de offisielle turneringene er ikke begrenset. endrings oppsummeringer under stopp av kampen er forbudt. Regler for bandy om brudd forskrift fastsette fjerning av 3 minutter. Det bør bemerkes at påfølgende spilleren må forlate banen før hans sted vil spare. Enhver manipulasjon av sammensetningen av pass uten deltakelse av en dommer. Unntaket er utskifting keeper. Denne fremgangsmåten er bare mulig med tillatelse fra dommeren under en stans av møtet. Det er bemerkelsesverdig at forspilt telles uten keeper.

felt standarder

Rinkbandy er ikke forskjellig fra den tradisjonelle disiplin av isen. Lengdefeltet kan variere 45-61 m, og bredden -. 26 til 30 m i den offisielle konkurranser standard er valsen med dimensjoner på 58 av 29 m.

Regler Bandy gir også layout og felt. Den er identisk med den klassiske form, men det er en ytterligere nyanse. Feltet definert ved målet, og den stiplede båndet passerer gjennom sirkler berøring. kontaktpunktene er steder for frispark.

Døren må være i høyden på 1,22 meter og en maksimal bredde - 1,83 m.

kamp Tids

De profesjonelle herre utslipp møtet varer 90 minutter. Ligner på den tiden av kampen og ungdom opp til 21 år. Barnas rekkene inkluderer å redusere lengden på spillet og 60 minutter. Hos kvinner, hver av de to halvdeler som varer 35 minutter. Varigheten av pausen mellom perioder avhengig av konkurransereglene. Det kan vare fra 5 til 10 minutter. Tilsvarende beregnes, og fjerning fra feltet. Avhengig av reglene for turneringen, kan det være fra 2 til 10 minutter.

Det er bemerkelsesverdig at reglene for spillet av hockey med ballen inkluderer ikke ekstra tid. Dette gjelder både mannlige og kvinnelige kategorier.

Spillereglene: standard

Når frispark alle motstandere må være fra prosjektilet til 5 m. Standarden fra stedet hvor overtredelsen har blitt fikset. Unntakene er frispark tildelt det angripende laget i straffefeltet eller over mållinjen.

Spill for ansikt direkte rivaler bare tillatt, men ikke den forsvarende side. Et farlig frispark kalles bandy shootout. Dette er en alternativ analog fotball straff. Regler Bandy si at et slag bør gjøres først etter dommerens fløyte. Utgangspunktet er den røde linjen. Før den første kontakten alle spillere på det angripende laget er bak det blå området. Hvis det som følge av en kule er ikke et mål er scoret, fortsetter kampen. Det er forbudt å spille frispark som tillot, forresten, i et spill landhockey.

Spillereglene: brudd

Team-medlemmer har ikke lov til å presse eller å anholde motstandere. Det er forbudt å ta tak i motstanderen stick, klamre seg til sin egen. Dommeren oppnevner en standardbestemmelse om forsinkelsen i med hendene på ballen. I Bend til prosjektilet kan berøres bare med en klubb. Keeper har rett til å ta ballen i hendene. Ikke kast inn i motstanderens hanske eller pinne.

Regler Bandy forby enhver manifestasjon av ujevnheter på feltet. For farlig spill eller forsøke å slå en motstander dommeren straffet deretter. Det er forbudt å slå ballen når han er over skulderen. Ikke berør skallet eller i en utsatt posisjon på kne.

Bringe ballen anses å være et brudd på overkroppen og beina spillet. Keepere må kaste et prosjektil inn i feltet slik at det rørte siden.

fjerning

I profesjonell bandy dommer har rett til å diskvalifisere den skyldige for 3 og 5 minutter eller til slutten av kampen. Strafferammen er avhengig av for frispark. Spillereglene hockey gi 3-minutters straffe for en bevisst berøring skall hånd stokk slag mot motstander, en ulovlig substitusjon, og så videre. N. Det er også en liten type brudd omfatter konflikter med dommer.

Diskvalifikasjons i 5 minutter oppstår på grunn av tripping, presse overbord forsinke arm, en tapp pinne motstander misbruk.

For bevisst grov og farlig spill, så vel som for tredje fjerne lovbryteren måtte forlate banen grensene før slutten av møtet.