Russiske volleyball Poletaev Victor: Veien til suksess

Russiske Viktor Poletaev - høyt nivå volleyball. Utøveren fortsatt bare 21 år gammel, og han har i flere sesonger, er en sentral aktør i Kazan "Zenith" og er involvert i landslaget til Russland.

skoledager

Viktor Evgenevich Poletaev født 27 juli 1995 i Chelyabinsk. I begynnelsen av studiet ved skolen gutten viste interesse for friidrett, egentlig ikke betaler oppmerksomhet til andre idretter. Men i femte klasse, på insistering av deres første volleyball trener Lyudmila Alekseevna Timofeeva, merke talent av den unge Viti, gikk til en sportsbil klasse på skolen, hvor han begynte å trene hardt på volleyballbane.

Som tenåring med en imponerende data for volleyball, Poletaev Victor begynte å opptre i regionale og nasjonale konkurranser som en del av skolen. Kraften av utøveren i forbindelse med spillet visjon og talentspeidere har ikke forlatt likegyldig profesjonelle volleyball lag, og i begynnelsen av 2012, har 17-år gammel russisk signerte sin første kontrakt, bli den spilleren i volleyball klubb "Zenit" (Kazan).

junior start

Fra de tidlige dager som en del av Kazan klubben Poletaev Victor tok en ledende rolle. Fremdrift og ambisjon idrettsutøver ble tvunget til å trekke oppmerksomhet til seg selv og til trenerteamet på landslaget, som ble forårsaket av den russiske i løpet av sitt første sesongen av "Zenith".

Som et resultat, i 2013, Victor hadde en trening i ungdomslaget av Russland for kampene i EM, som gikk allerede i rollen som kaptein. Turneringen grid Russerne har vært veldig enkelt - i gruppen laget tapte bare to sett i 5 møter i semifinalen beseiret Belgia, forlater henne ingen sjanse, men i finalen og ble erobret Polen, klarte å klamre seg til ett sett kampen. Ifølge resultatene av turneringen Poletaeva Victor anerkjent som den mest verdifulle spilleren i konkurransen.

Doble verdens suksess

Takk til seier i EM russiske laget er valgt for VM, hvor Victor ble også invitert. Og i VM russerne igjen vi ikke har opplevd alvorlig motstand, og ble den ubestridte vinneren i 8 kamper som gir motstanderne bare to sett. Poletaev i turneringen var blant de beste igjen, ble valgt som en diagonal i den symbolske team.

Inspirert av suksessen, gjorde Victor stopper ikke der, og alle i samme 2013 deltok i ungdoms VM, der utøverne deltok to år eldre enn den russiske. Men dette nyanse sine erfaringer Poletaev helt lukket - i en vanskelig kamp mot det russiske laget ut av gruppen fra første omgang, som et resultat av å bli en vinner, forlater ingen sjanse for Brasil i finalen. Den yngste utøveren av konkurransen på slutten av turneringen ble kåret til beste spiller i mesterskapet.

Spillet er basert på "Zenith"

Den påfølgende sesongen ble markert for volleyball treffer grunnlag av "Zenith". På grunn av en skade Maksima Mihaylova Poletaev Victor kom inn i hoveddelen på spill av "Final Six" russiske mesterskapet med klubben vant cupen og det nasjonale mesterskapet. I 2015 en russisk samlingen inneholder flere antall tildelinger. Som en del av klubben, "Zenit" (Kazan) Victor for andre gang tok trofeet i FA-cupen og nasjonale konkurranser, og hjalp laget vinne Champions League, Super Cup Russland og ta andreplassen i Club World Championship i Brasil, hvor Kazan tapt i finalen bare den lokale "Sada Cruzeiro".

Med Victor fremgang var synlig for det blotte øye hvert år, og i september 2015 gjorde han sin debut for hoved volleyball team, spiller under ledelse av Vladimir Alekno i VM. 2016 bare ble en suksess for utøveren. Igjen Poletaev Victor vunnet flere nasjonale priser for andre gang i sin karriere vunnet Champions League. Men misfornøyd med mengden spilletid grunn til å gå tilbake til å basere Mikhailova, på grunn av det ikke kommer til OL i sommer enige om å gå til leie i Kemerovo "Kuzbass".

I den nye klubben viste Poletaev gang hvor han var sulten før spillet har bidratt til vekst og suksess for hjemmelaget. Som et resultat, ved starten av mesterskapet Victor litt tid ledet løpet scorers i mesterskapet. Og utøveren er i dag i påvente av ferdigstillelse av sesongen, for å prøve på nytt for å vinne en plass i "Zenith".